23/12/2018

Passporter: el fenomen social amb el qual viatgen els joves espanyols

L’organització de viatges ja no serà igual gràcies a Passporter, un projecte adherit a Invat·tur Emprèn. Aquesta nova app de viatgers que s’ha llançat aquesta mateixa setmana i ja s’ha convertit en un autèntic fenomen social. Passporter canvia la forma de viatjar, convertint a qualsevol persona en un possible venedor d’experiències a través de passaports digitals que porta en l’aplicació del mòbil.
En el dia del seu llançament, l’app s’ha mantingut en el número 1 del top de descàrregues gratuïtes en l’App Store d’Apple a Espanya i les dues primeres hores de funcionament ha superat les 20.000 descàrregues directes.
Els influencers Daniel Illescas (@danielillescas), Jonan Wiergo (@jonanwiergo), Izhan Go (@Izhan_Go) i Pau Clavero (@clavero) participen des d’en el llançament del projecte des de Filipines, on estan descobrint el país de la mà d’aquesta aplicació de segell espanyol.
Passporter és una xarxa social de turisme i viatges basada en un passaport virtual. Des de l’aplicació mòbil, els usuaris poden guardar fotos o videos dels viatges que han realitzat i que serveixen d’inspiració i d’eina per a planificar pròxims viatges. Poden compartir les fotografies més inspiracionales de les seues destinacions favorites amb altres persones interessades a viatjar als mateixos llocs o, fins i tot, replicar les seues mateixes experiències. En la pràctica, funciona com un passaport en el qual, per cada viatge, es van acumulant diferents encunys que permetran a l’usuari recordar per sempre tots els llocs que ha visitat.
L’aplicació destaca per imatges cuidades i creatives de cada destinació en les quals es poden incloure geolocalización exacta del punt en què es va prendre perquè qualsevol usuari puga acudir al mateix lloc.
Usuaris i ambaixadors
Formada per usuaris i ambaixadors, es nodreix de contingut internacional. Per exemple, Passporter compta amb ambaixadors com Lexie Alford, una xica californiana de 19 anys, posseïdora del rècord Guinness com la dona més jove a haver-hi estat en els 196 països del món. Ella emmagatzema les seues fotos i vídeos en el passaport digital, inspirant a la resta de viatgers que prompte visitaran totes aqueixes destinacions.
Primera Expedició
Per al seu llançament, Passporter ha seleccionat a quatre influencers per a viatjar a Filipines tenint com a premissa el tipus de viatger d’aquesta comunitat, amants dels viatges i la fotografia que cerquen experiències autèntiques allunyades de les guies de viatge més tradicionals.
L’expedició està formada per Jonan Wiergo, participant a Pequín Exprés, el fotògraf Daniel Illescas, el filmmaker Izhan Go, el fotògraf Pau Clavero, i el propi fundador de la companyia Diego Rodriguez. El viatge, organitzat amb la col·laboració de Singapore Airlines -reconeguda enguany com la millor aerolínia del món-, els ha portat a una illa en la qual solament estaran ells i on, entre altres experiències, bussejaran a 26 metres de profunditat amb taurons i balenes en les aigües del Pacífic o saltaran en paracaigudes des d’una de les illes del Niu.
Sobre Passporter
Passporter és una comunitat de viatgers online fundada per dos joves emprenedors espanyols, Diego Rodríguez i Andrea Cayon, que compta amb més de 15.000 experiències replicables, 300 destinacions en els quals poder explorar i triar plans únics i 2.000 ambaixadors europeus, americans i australians que comparteixen el seu millor contingut per a inspirar a la resta de viatgers.