12/09/2018

Siemens crea Smart Hotel, una app per a donar a l'hoste tot el control de l'estada

La companyia tecnològica Siemens ha desenvolupat una solució de gestió hotelera: Siemens Smart Hotel, un sistema dirigit a millorar la comoditat i l’experiència del client, així com la seguretat i eficiència energètica de l’allotjament, amb independència de la seua grandària i categoria. La nova solució permet als gestors hotelers augmentar la productivitat i rendiment de les seues instal·lacions.
Aquesta plataforma ofereix una visió completa en temps real, tant de l’estat de les habitacions -ocupació, sol·licitud de servei d’habitacions, no molestar-, com dels espais comuns %o2013 sales de reunions, restaurants o gimnàs%o2013 per a ajudar al personal de recepció a gestionar el registre d’entrada i eixida, assignar l’habitació a un client i l’enviament directe d’aqueixa assignació mitjançant un codi QR als smartphones dels clients o l’accés a les àrees comunes.
A més, Siemens Smart Hotel facilita també la gestió diària de les activitats de l’hotel ja que integra una plataforma web, Hotel Manager, que connecta l’eina a la recepció amb diferents aplicacions dirigides al personal de planta i manteniment. La connexió amb els diferents serveis de l’allotjament millora les operacions i permet prioritzar les tasques, així com agilitar les peticions dels clients.
Siemens Smart Hotel permet adaptar tots els aspectes relacionats amb el confort de l’habitació a les preferències de cada client: il·luminació dels diferents punts de l’habitació, temperatura o control de persianes. El propi client, a través d’una app, pot gestionar tots aquests aspectes des del seu smartphone o Tablet, així com sol·licitar els serveis que ofereix l’hotel com a restaurant, gimnàs o spa.
Font: Smarttravel