02/01/2017

La campanya Comunitat Valenciana Mediterrani en Viu ha aconseguit situar-se en primera posició de notorietat

 
El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha valorat l’èxit de l’actual campanya de publicitat de turisme de la Comunitat Valenciana. Així, ha destacat que l’actual campanya de publicitat Comunitat Valenciana, Mediterrani en Viu «ha aconseguit situar-se en primera posició de notorietat pel que fa a la resta de comunitats autònomes».
El responsable de l’Agència Valenciana del Turisme ha considerat «molt positiu el balanç dels resultats de la campanya de publicitat Comunitat Valenciana, Mediterraneo en viu, que està actualment en marxa.

Colomer ha ressaltat el «èxit» de l’actual campanya publicitària, ja que les dades mostren que s’ha arribat a un 97,6% dels adults majors de 16 anys en península i Balears, «38.058.534 persones ens han vist almenys una vegada i la campanya s’ha vist un total de 20,4 vegades», ha indicat.
Francesc Colomer ha explicat que la campanya es va presentar el passat mes de juliol i «exposa el millor de la Comunitat, que és una terra de convivència, d’hospitalitat i de llibertat», i ha afegit que aquesta campanya pretén «atrapar, accentuar el que som» i que «exalta la nostra gran diversitat en viu i en directe, sense paranys».
Colomer ha mostrat la seua satisfacció pel «bon acolliment de la campanya» i ha subratllat que la intenció «és mostrar l’atractiu turístic de la Comunitat tal com és, amb les nostres singularitats, perquè és el que ens fa únics i el que realment valoren els nostres visitants».
El responsable de Turisme ha ressaltat que l’actual campanya de publicitat «també s’ha articulat amb la política de promoció basada en la segmentació de mercats i productes, creant diferents espots per a diferents productes com LGBT, interior, gastronomia, o sol i platja».
cal ressaltar que la campanya de publicitat ‘Comunitat Valenciana. Mediterrani en Viu’ que es difondrà en mitjans nacionals i de la Comunitat Valenciana fins al 21 de juny de 2017. Els períodes d’especial incidència en la difusió s’han centrat en l’estiu de 2016, durant el mes de desembre, i es tornarà a impulsar de cara al període previ de Setmana Santa, caps de setmana i ponts.
Resultats de la campanya de publicitat
La campanya fins a l’actualitat ha emès 2.751 espots en la televisió, amb una cobertura del 89,6% d’adults majors a 16 anys. En conjunt, és a dir, 34.938.982 individus ha vist la campanya almenys una vegada. A més, la campanya s’ha vist una mitjana de 15,9 vegades en televisió.
Els resultats de la campanya en insercions impreses (periòdics, revistes i suplements sumen un total de 140 insercions amb una cobertura del 45,8% de majors de 16 anys, xifra que indica que 17.843.837 lectors han vist almenys una vegada la inserció. La campanya s’ha vist una mitjana de 4,2 vegades / 75.032.059 Contactes.
En ràdio s’han obtingut fins avui 651 presències, amb una un 42,7% de cobertura en majors de 16 anys. Açò suposa que 16.638.910 oïdors han escoltat l’espot en ràdio almenys una vegada i la campanya s’ha escoltat una mitjana de 6,1 vegades (164.704.250 contactes).
Els resultats de la campanya en Internet, fins avui mostren 43.119.504 contactes amb un 25,4% de cobertura en majors de 16 anys. Açò implica que 9.904.578 internautes han vist la campanya almenys una vegada. La mitjana de visibilitat en Internet és de 4,4 vegades.
De fet, segons les dades d’un estudi d’Invest Group, basat en 400 enquestes, la campanya ha aconseguit altes cotes de notorietat, i s’ha situat en un 31,8 %, una xifra que aconsegueix el 42,9 % entre els joves de 18 a 24 anys. En concret, el 81,5 % dels enquestats assegura recordar algun element de l’espot.