23/10/2019

La Comissió SEU s'integra en la Xarxa DTI-CV

La Comissió SEU-Transformació digital de destinacions, formada per 31 destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana i les tres diputacions provincials, s’ha integrat en la Xarxa DTI-CV. Així s’ha acordat en la reunió celebrada avui a Gandia amb els representants de Turisme Comunitat Valenciana.
Treballar l’eix del màrqueting digital en el model DTI-CV i integrar el grup en les noves accions de comunicació desenvolupades per Turisme Comunitat Valenciana com Turisme Magazine i les seues xarxes socials són altres dues propostes aprovades per la comissió. També, han conegut de primera mà el Pla de Màrqueting de la Comunitat Valenciana i el nou SGD, la nova versió de quadre de Comandaments de Xarxes Socials per a destinacions i l’eina per a la generació d’informes de tendències de mercat.

20191023_Comisión SEO 2
El director d’Intel·ligència Turística, Mario Villar, per la seua banda, ha presentat davant la Comissió el nou projecte de plataforma d’intel·ligència perquè les destinacions alimenten el propi sistema, al mateix temps que es beneficien d’ell.
Finalment, s’ha acordat celebrar tres tallers en el mes de novembre, dos de Facebook Ads a Benidorm i Gandia i el tercer sobre Metodologia d’innovació, Agile i Scrum, que s’impartirà en l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques.